Яценюк хоче, щоб РФ обдурювала Україну тільки в присутності ЄС і США

Читать на русском

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявляє, що переговори з Російською Федерацією будуть проводитися тільки за участю Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки.

«Щодо переговорів з Російською Федерацією позиція уряду також залишається незмінною ... У сучасних умовах двосторонні переговори (з РФ - ред.) без присутності США і ЄС не представляються можливими», - заявив Яценюк на засіданні Кабінету міністрів у вівторок, пише «Слово і Діло».

Прем'єр підкреслив, що сідати за стіл переговорів з російською стороною один на один не має сенсу, так як керівництво РФ «обов'язково обдурить».

Водночас, Яценюк все ж сподівається на підписання Росією угоди між «Нафтогазом» і «Газпромом».

Нагадаємо, 3 квітня Арсеній Яценюк заявив, що Україна буде захищатися «всіма доступними засобами», зокрема військовими, у разі, якщо Росія введе війська.

21 травня, під час третього всеукраїнського круглого столу національної єдності в Миколаєві, Арсеній Яценюк заявив, що Україні не потрібно нерівних «братніх» відносин з РФ.

З 275 його обіцянок, зареєстрованих "Словом і Ділом", політик виконав 69. Що саме вдалося виконати нинішньому главі уряду за весь час його політичної діяльності, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: