Дерев'янко спрацюється з 7 президентами

Читать на русском

Кандидат у мери Києва Юрій Дерев'янко – єдиний із кандидатів, хто підтримує ініціативу введення в дію імперативного мандата.

На парламентських виборах 2012 року, будучи кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому округу №87 (Івано-Франківська обл.), Юрій Дерев'янко у своїй програмі обіцяв надати громадянам можливість відкликання депутатів усіх рівнів у разі невиконання ними взятих на себе зобов'язань, пише "Слово і Діло".

Однак варто зазначити, що така ініціатива у програмі-2014 Дерев'янка не прописана.

Пропозиція народу за бажання зняти чиновника, що не догодив, висунули й кілька інших кандидатів у президенти України: Ольга Богомолець, Ренат Кузьмін, Сергій Тігіпко, Михайло Добкін, Андрій Гриненко, Юлія Тимошенко та Петро Симоненко.

Обіцянку ввести механізм відкликання народних депутатів усіх рівнів політики дали в ході своєї передвиборної агітації.

Приміром, Ольга Богомолець бачить реалізацію цього механізму через впровадження «закону про легітимацію Майдану». Богомолець вважає, що народу необхідно давати право змушувати залишати посади чиновників у ході Народного Віче.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Юрія Дерев'янка. До президентських виборів Дерев'янко планує встигнути внести зміни до Конституції. Також у стадії виконання знаходяться обіцянки домогтися перевиборів у Верховну раду до кінця 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: