Богомолець дозволить народу витурювати чиновників

Читать на русском

Кандидат у президенти, лікар і підприємець Ольга Богомолець хоче, щоб суспільство мало право позбавлятися неефективних чиновників і політиків.

«Необхіден закон про легітимацію Майдану. Крім того, потрібно дати право Народному віче відкликати того чи іншого чиновника. Цей закон повинен працювати доти, доки не буде повністю введений механізм електронної демократії», – заявила Ольга Богомолець, передає кореспондент «Слова і Діла».

Кандидат також заявила, що першим її кроком на посаді президента стане реалізація пального телекомунікаційного покриття в країні. А потім Богомолець обіцяє впровадити навчання з використання комп'ютера: в школах у першу зміну нових технологій навчатимуться діти, а в другу до школи приходитимуть дорослі.

Нагадаємо, за скасування імперативного мандата народного депутата виступив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. На його думку, наявність імперативного мандата звужує права й повноваження кожного окремо взятого народного депутата. Крім того, прем'єр уточнив, що в новій Конституції України необхідно ліквідувати функції загального контролю в органів прокуратури.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 22 обіцянки Богомолець, серед яких програмні заяви будувати якісні дороги, які не будуть вимагати щорічного ремонту, а також зміна всього кадрового складу органів влади. Всі її обіцянки поки залишаються в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: