«Нове обличчя» Богомолець роздає на виборах старі обіцянки

Читать на русском

Один із лідерів Майдану та кандидат у президенти Ольга Богомолець, що позиціонує себе як «нове обличчя» української політики, повторює обіцянки, що раніше лунали з вуст інших кандидатів.

Ольга Богомолець у своїй передвиборчій агітації робить ставку на виконання обіцянок, які давали інші кандидати. Про це пише «Слово і Діло».

Зокрема, аж ніяк не можна назвати новою обіцянку підтримувати вітчизняного виробника. Окрім того, що про це говорили десятки політиків за всі роки незалежності України, цей пункт, крім Богомолець, включили до своїх програм Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Михайло Добкін, Олег Ляшко, Василь Куйбіда, Валерій Коновалюк. Порошенко, зокрема, запропонував знизити тиск контролюючих органів на вітчизняні підприємства. Про це саме неодноразово говорив Михайло Добкін, який до того ж пообіцяв повернути Україні імідж провідного сільгоспвиробника.

Задекларований Богомолець намір відстоювати територіальну цілісність України в нинішніх умовах також демонструє майже кожен кандидат. Щоправда, кожен бачить це по-різному. Так, Михайло Добкін готовий до переговорів із сепаратистами та федералізації країни. Радикальний Дмитро Ярош збирається для цього налагоджувати співпрацю зі США та Великобританією, а Юлія Тимошенко вже почала діяти, ініціювавши створення Руху опору.

Крім того, Ольга Богомолець, як і низка інших кандидатів, пропонує проведення в Україні позачергових парламентських виборів. Те ж саме раніше пообіцяли інший кандидат  Олег Ляшко та в. о. Президента України Олександр Турчинов.

«Слово і Діло» й надалі контролюватиме відповідальність Ольги Богомолець та обіцяє відзвітувати про те, чи будуть виконані ці зобов’язання, а чи так і залишаться на папері.

Наразі «Словом і Ділом» зареєстровані 22 обіцянки Ольги Богомолець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: