Невиконану обіцянку Тягнибока про заборону КПУ втілить Турчинов

Читать на русском

Лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок за два роки так і не зміг внести законопроект на розгляд Верховної Ради про ліквідацію комуністів. Цю місію вирішив негайно розпочати в. о. Президента Турчинов.

Тягнибок повідомив, що у разі, якщо його партія увійде до складу нової Верховної Ради в жовтні 2012 року, в першу чергу на розгляд парламенту буде винесено законопроект «Про заборону комуністичної ідеології». Проте ні про заборону про заборону комуністичної ідеології, ні про заборону Комуністичної партії представники ВО «Свобода» в парламенті не заявили.

Нагадаємо, що дану обіцянку Олег Тягнибок дав ще в 2012 році.

Сьогодні стало відомо, що в. о. президента України Олександр Турчинов підписав офіційний лист до Міністерства юстиції, в якому пропонує «негайно розглянути всі матеріали, надані СБУ і ГПУ щодо незаконної антиконституційної діяльності Комуністичної партії», про це пише «Слово і Діло», з посиланням на «Українську правду». Турчинов заявив, що попросить розглянути питання про заборону КПУ як причетної по сепаратистської діяльності.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 124 обіцянки Олега Тягнибока, 13 з яких йому вдалося виконати. Ще 9 обіцянок політика мають статус «не виконано». Решта 102 його заяви поки знаходяться в процесі реалізації.

Варто відзначити, що Олегу Тягнибоку так і не вдалося виконати 9 обіцянок , серед них обіцянку вимагати звіт перед парламентом керівництва МВС і скасувати закон "Про основи державної мовної політики".

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: