Прем'єр-самозванець Аксьонов по-путінськи заборонив кримчанам мітингувати

Читать на русском

Самопроголошений голова Радміну Криму Сергій Аксьонов заборонив масові акції на півострові до 6 червня.

Про це сказано в його указі від 16 травня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«У зв'язку з подіями в багатьох містах південного сходу України, в результаті яких є жертви і постраждалі з боку цивільного населення, з метою усунення можливих провокацій з боку екстремістів, що мають можливість проникнути на територію Республіки Крим, щоб уникнути зриву курортного сезону заборонити проведення масових заходів до 6 червня», - наголошується в документі.

Варто зазначити, що даний указ був виданий напередодні Дня пам'яті жертв депортації, який відзначається кримськими татарами 18 травня.

Нагадаємо, лідер «Правого сектора» і кандидат у президенти Дмитро Ярош заявив про те, що його бійці продовжують здійснювати свою діяльність у Криму.

14 травня міністр юстиції Павло Петренко заявив, що в Мін'юсті буде створено спецпідрозділ, який буде займатися поверненням незаконно виведених активів та відшкодуванням збитків, викликаних незаконною анексією АРК.

9 травня анексований Росією Крим відвідав президент РФ Володимир Путін. Міністерство закордонних справ висловило протест з приводу його, неузгодженого з Україною, візиту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: