Ярош розказав, що «Правий сектор» в Криму – не страшилка

Читать на русском

Лідер «Правого сектора» і кандидат у президенти України Дмитро Ярош заявив про те, що його бійці продовжують здійснювати свою діяльність у Криму.

 «Правий сектор» - всеукраїнська організація і відповідно ми діємо в усіх областях України, включаючи Крим», - сказав Ярош в інтерв'ю телеканалу ICTV, пише «Слово і Діло».

Він вважає, що стабільна обстановка в Дніпропетровській області створена завдяки «Правому сектору».

Також Ярош зазначив, що в рамках антитерористичної операції «Правий сектор» знаходиться під Маріуполем і в Харківській області.

31 березня внаслідок перестрілки, яка сталася ввечері на Хрещатику, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що боротиметься з «Правим сектором». У свою чергу, в самій організації пізніше зажадали відставки Авакова через загибель їхнього активіста Олександра Музичка. 

8 травня лідер «Правого сектора» і кандидат у президенти України Дмитро Ярош виступив за призначення активістів партії на вищі державні посади для стабілізації суспільно-політичної ситуації в країні.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 67 обіцянок Яроша. Зокрема, він обіцяв знищити газотранспортну систему, якщо російські війська увійдуть до України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: