Фірташ заявив, що не підтримує Порошенко

Читать на русском

Український бізнесмен і власник холдингу Group DF Дмитро Фірташ заявив, що не підтримує кандидата в президенти України Петра Порошенка у виборчій кампанії.

«Я абсолютно не підтримую Порошенко персонально, але я готовий підтримати будь-кого, хто може принести моїй країні мир, необхідні реформи і стабільність», - сказав Фірташ «Українським Новинам», повідомляє «Слово і Діло».

Разом з тим, олігарх додав, що його ставлення до Тимошенко залишається стабільно негативним. «Так, я дійсно проти Тимошенко, тому, що Тимошенко за підходами до держуправління нічим не відрізняється від Януковича. Вона по суті - Янукович у спідниці, тільки не з Донецька, а з Дніпропетровська», - заявив бізнесмен.

Фірташ також зазначив, що раніше Тимошенко і Януковича пов'язували партнерські стосунки в політиці. «Нагадаю вам, що Янукович і Тимошенко були партнерами і ще не так давно підписували угоду про розділ України між собою», - сказав він.

Як відомо, український олігарх Дмитро Фірташ, якого нещодавно затримали в Австрії, підтримав ідею висунення єдиного кандидата на пост президента від демократичних сил.

У той же час, як повідомлялося раніше, Фірташ заявив, що кандидат у президенти Юлія Тимошенко хоче зірвати вибори. За його словами, таким чином вона намагається виграти час, так як нинішній рейтинг не дозволяє їй претендувати на перемогу на президентських виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: