Гранатуров не вважає вибух багатоповерхового будинку в Миколаєві терактом

Читать на русском

В.о. мера Миколаєва Юрій Гранатуров вважає причиною вибуху в багатоповерховому будинку витік газу, а не терористичний акт.

«Версія про терористичний акт на 90 %, а то й на 100% не відповідає дійсності. Швидше за все, це був вибух на основі побутового газу, на це є підстави у правоохоронців», - сказав Гранатуров в ефірі телеканалу «ICTV», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Гранатуров повідомив, що в результаті вибуху було знищено 18 квартир. 65 жителів, що злетів в повітря, будинку розміщені в готелях. Багато хто віддав перевагу залишитися на місці події, щоб дочекатися новин від рідних.

Скільки людей врятовано з-під руїн градоначальник не уточнив.

12 травня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пообіцяв матеріальну підтримку від уряду всім сім'ям загиблих в будинку, що вибухнув, в Миколаєві.

Крім того Арсеній Яценюк пообіцяв знайти кошти для видачі матеріальної допомоги сім'ям загиблих у сутичках в Одесі мирних протестувальників.

Рейтинг відповідальності Юрія Гранатурова в системі "Слово і Діло" склало 3%. Йому вдалося виконати всього одну обіцянку - ціна проїзду в миколаївських маршрутках зросла не більше, ніж на 50 копійок. 35 обіцянок залишаються в стадії реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: