Яценюк пообіцяв допомогу сім'ям загиблих від вибуху в Миколаєві

Читать на русском

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що сім'ям загиблих від вибуху в багатоповерхівці по вул. Лазурній в Миколаєві буде надана допомога.

Про це йдеться в заяві прем'єра, оприлюдненній прес-службою Кабміну, передає «Слово і Діло».

«Від імені уряду та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним і близьким жителів Миколаєва, які загинули в результаті трагедії... Немає слів, які б заспокоїли біль втрати. Запевняю, що родичі загиблих не залишаться наодинці зі своїм горем», - наголошується в заяві Яценюка.

Як відомо, сьогодні близько години дня за адресою Лазурна, 40 в Миколаєві стався вибух у багатоповерховому будинку, в результаті якого було зруйновано чотири поверхи. Місцеві ЗМІ повідомляють про вибух газу і про те, що напередодні газова служба проводила в цьому районі якісь роботи. Точна кількість загиблих і постраждалих поки не повідомляється.

Нагадаємо, 4 травня Яценюк заявив, що Кабінет Міністрів знайде кошти для видачі матеріальної допомоги сім'ям загиблих у сутичках в Одесі мирних протестувальників.

Системою «Слово і Діло» станом на 12 травня зафіксовані 263 обіцянки Арсенія Яценюка, з яких 62 були виконані, а 48 - провалені. У квітні проект «Слово і Діло» писав про обіцянки Яценюка на посаді прем'єр-міністра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: