Яценюк пообіцяв матеріальну допомогу сім’ям загиблих в Одесі

Читать на русском

Кабінет Міністрів знайде кошти для видачі матеріальної допомоги сім'ям загиблих в Одесі мирних протестувальників.

Про це сьогодні, 4 травня, заявив в Одесі прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМУ.

Зі слів Яценюка, в Одесі він поспілкувався з представниками місцевої еліти, які «представляють всю Одесу і весь спектр інтересів».

Прем’єр також наголосив, що потрібно розрізняти право на власну думку і підтримку озброєних людей, які зазіхають на територіальну цілісність України.  

«Країна повинна об’єднатись, примиритись і не дати можливості терористам, які підтримуються росіянами, розпалювати ворожнечу між людьми, які, можливо, мають різні погляди й бачення. Вони мають право на свої погляди, але ніхто не має права з автоматом, з російськими диверсантами і терористами розколювати країну», - зазначив він.

Системою «Слово і Діло» станом на 4 травня зафіксовано 254 обіцянки Арсенія Яценюка, з яких 60 були виконані, а 47 – провалені. Детальніше про обіцянки Яценюка на посаді прем’єр-міністра можна прочитати в матеріалі на нашому сайті.

Як відомо, в Одесі оголошено триденну жалобу за загиблими в результаті вуличних сутичок - 2 травня в місті загинули як мінімум 46 людей.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що бездіяльність міліції під час подій 2 травня в Одесі стала результатом неправильної кадрової політики в МВС. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: