Ляшко знову став жертвою терористів

Читать на русском

Народний депутат Верховної Ради, кандидат у президенти України Олег Ляшко повідомив, що разом із матір'ю не може покинути Луганську область і виїхати на Батьківщину.

«Сотні тисяч жителів Луганської області, серед них і мої численні родичі страждають від тиранії терористів. Навіть сьогодні я не можу вільно, без охорони приїхати на Батьківщину тому, що терористи нападають на мене. Моя мама, яка народилася тут, теж не може відвідати рідну землю, щоб не бути вкраденою», - написав Ляшко на своїй сторінці «Фейсбуку», пише «Слово і Діло».

За його словами, група озброєних терористів намагалася вкрасти і помічника Ляшка, керівника регіональної організації радикальної партії Сергія Шакуна. Бандити захопили очолюване Шакуном підприємство таксоперевезень «Люкс».

Нардеп зазначив, що в Луганській і Донецькій областях  у блокуванні військових підрозділів, а також в організації та проведенні псевдореферендума поряд з комуністами брали активну участь регіонали Олександр ЄфремовВолодимир МедяникВолодимир Струк та Сергій Горохов.

29 квітня народний депутат Олег Ляшко заявив, що Генеральна прокуратура України бездіє  в напрямку загарбників, що утримують будівлю управління СБУ в Луганську.

У свою чергу 30 квітня начальник міста Луганська Сергій Кравченко повідомив про те, що йому місцеві сепаратисти не заважають, а також не перешкоджають роботі працівників мерії.

6 травня в відомстві Арсена Авакова стало відомо, що криміногенна ситуація вийшла з-під контролю міліції в Луганській області.

Рейтинг відповідальності Олега Ляшка становить 4 %. Серед невиконаних - обіцянка залишити Крим в Україні і ще 7 обіцянок. Ляшко також обіцяє не допустити громадянської війни, залишити Луганщину у складі України, і виконати ще 38 обіцянок.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: