Людям, які утримують луганське СБУ, досі не пред’явлено звинувачень - Ляшко

Читать на русском

Народний депутат Олег Ляшко повідомив, що прокуратурою не пред’явлено ніяких обвинувачень людям, які вже протягом кількох тижнів утримують захоплену ними будівлю управління СБУ в Луганську.  

Про це Ляшко написав у своєму «Фейсбук» після відвідання Генеральної прокуратури.

«Двом сотням терористів зі зброєю, які вже три тижні блокують приміщення управління СБУ в Луганську, досі не пред'явлено жодних обвинувачень, за виключенням шести осіб. Саме тому терористи спокійно продовжують літати до Москви і Донецька за інструкціями, їздити по Луганщині та організовувати блокування держустанов, бо їх, виявляється, формально немає за що затримувати», - зазначив нардеп.

Зі слів депутата, керівники ГПУ пообіцяли йому, що прокуратура звернеться до судів щодо арешту вказаних осіб до кінця дня 29 квітня.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 56 обіцянок Олега Ляшка. 14 квітня він пообіцяв, що Луганщина буде залишатись у складі України.

Нагадаємо, 28 квітня кандидат у президенти Сергій Тігіпко заявив, що луганські сепаратисти, які захопили місцеву будівлю Служби безпеки України, покинуть приміщення і складуть зброю в обмін на призначення свого губернатора.

Ще 13 квітня народний депутат Ірина Геращенко пропонувала звільнити з посади керівника Луганської облдержадміністрації Михайла Болотських через бездіяльність у ситуації з сепаратистами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: