У Авакова не контролюють криміногенну ситуацію в Луганській області

Читать на русском

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що на сьогоднішній день у Луганській області криміногенна ситуація вийшла з-під контролю міліції, оскільки велика кількість вогнепальної зброї потрапила до рук жителів.

«Тільки за останні дні в області із застосуванням автоматичної зброї здійснено велику кількість розбійних нападів, убивств, грабежів, крадіжок автотранспорту», – йдеться в повідомленні ГУ МВС України в Луганській області, пише «Слово і Діло».

У відомстві розповіли, що в області на так званих «народних блокпостах», метою яких, як стверджували їхні творці, є захист області від потрапляння на її територію «небажаних гостей», зараз озброєні люди займаються бандитизмом і мародерством. «Вони зупиняють великовантажний транспорт, що завозить в область харчі, бензин і т. д, просто грабують вантаж, що перевозиться, й відвозять у невідомому напрямку», – констатують в МВС.

За даними МВС, вчора в місті Свердловську із застосуванням автоматів бойовики заволоділи двома вантажними автомашинами, а напередодні викрали інкасаторську машину з грошима. «Що це? Де ж спокій і мир, який обіцяли жителям області люди, що взяли до рук зброю? Чи до нас в область прийшли повна анархія і бандитизм?», – йдеться в повідомленні міліції.

Як повідомлялося раніше, в. о. Адміністрації Президента Андрій Сенченко заявив про збільшення випадків перевезення великих партій наркотичних речовин із Росії, особливо в Луганській та Донецькій областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: