Меру Луганська Кравченку місцеві сепаратисти не заважають

Читать на русском

У мерії Луганська домовилися з озброєними людьми, що захопили приміщення, аби ті не блокували роботу органів міської влади.

Про це із посиланням на прес-службу міської адміністрації Луганська пише «Слово і Діло».

«Вхід в адміністративну будівлю Луганської міської ради… контролюють озброєні люди, котрі не перешкоджають працівникам виконкому виконувати свої функціональні обов’язки», - повідомляють на сайті міськради. Сам мер міста повідомив, що це йому вдалося домовитися із сепаратистами, адже блокування роботи міськради та адміністрації – не в інтересах луганчан.

Про захоплення проросійськи налаштованими активістами будівлі Луганської міськради стало відомо сьогодні. Крім того, вчора мітингувальники вдерлися до приміщення обласної адміністрації.

Нагадаємо, вчора народний депутат Олег Ляшко заявив, що людям, які утримають будівлю СБУ в Луганську, досі не пред’явлено звинувачень. У свою чергу, інший нардеп – Сергій Тігіпко повідомив про те, що луганські сепаратисти звільнять будівлю управління Служби безпеки в обмін на крісло губернатора.

Сергій Кравченко очолює луганську міську адміністрацію з 2006 року. «Слово і Діло» зареєструвало 132 обіцянки чиновника, із яких він виконав приблизно чверть. Практично усі вони стосуються благоустрою міста. Переглянути рейтинг відповідальності міського голови Луганська можна тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: