Пашинський знає, коли закінчиться АТО

Читать на русском

Виконувач обов’язків голови Адміністрації Президента, народний депутат Сергій Пашинський заявив, що антитерористична операція у трьох містах Донеччини – Слов’янську, Краматорську та Красному Лимані невдовзі завершиться.

Про це з посиланням на прес-службу Адміністрації Глави держави повідомляє «Слово і Діло».

«Вісім оперативних груп у рамках проведення антитерористичної операції знищили банду сепаратистів, знищили блокпости. Це була реакція на спробу сепаратистів перейти до активних дій сьогодні вночі», – заявив на сьогоднішньому брифінгу Пашинський.

За словами керівника президентської адміністрації, ситуація на Донеччині контрольована, і бойові підрозділи виконують поставлені завдання за планом.

Нагадаємо, вчора Національна гвардія, аби не провокувати місцевих жителів, залишила іншу гарячу точку Донеччини – Маріуполь. Днем раніше в місті відбулися сутички між бійцями Нацгвардії та сепаратистами, в результаті яких один військовослужбовець загинув. А вже в ніч на 11 травня бойовики з міномета обстріляли охорону місцевої телевежі.

«Слово і Діло» зафіксувало 17 обіцянок Сергія Пашинського. Більшість – у процесі виконання. Так, 7 травня в. о. голови Адміністрації Президента заявив, що терористи у Слов’янську та Краматорську будуть знищені або захоплені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: