Бійців Полторака вивели з Маріуполя

Читать на русском

В Маріуполі Донецької області військових Національної гвардії вирішили вивести з епіцентру подій, щоб не провокувати мирних громадян міста.

«Наразі сили НГУ відведено з епіцентру подій, аби не провокувати ще більшу агресію активістів та заради безпеки мирних маріупольців», – повідомляє прес-служба Нацгвардії, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, станом на 8:00 ранку 10 травня обстановка в місті Маріуполі залишається стабільно напруженою.

У прес-службі НГУ також нагадали, що під час вчорашніх зіткнень біля будівлі міськуправління міліції один військовослужбовець загинув, а ще 4 отримали вогнепальні поранення. Крім того, за даними Нацгвардії, вчора ввечері активісти підпалили будівлю Маріупольської міськадміністрації.

«Дії зловмисників перш за все спрямовані на зрив проведення президентських виборів у державі. Командування Національної гвардії України та особовий склад роблять усе можливе, щоб стабілізувати обстановку в місті», – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, народний депутат і кандидат у президенти України Олег Ляшко повідомив про вісьмох убитих сепаратистів у ході перестрілки біля управління внутрішніх справ уМаріуполі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: