Міліції в цій країні немає – Ляшко

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Олег Ляшко розповів, що в Маріуполі сепаратисти мародерствували всю ніч, а співробітники міліції залишили своє місце роботи.

«У Маріуполі диверсанти і сепаратисти всю ніч мародерствували. Це їхній рівень «моралі». Грабують усе підряд: офіси, магазини, держустанови», – написав Ляшко на свій сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

За його словами, після останніх подій у Маріуполі співробітники райвідділів МВС Маріуполя втекли з роботи, прихопивши з собою комп'ютери та інше майно. «Міліції в цій країні немає. Це не міліція, а сором», – додав Ляшко.

Разом з тим, як повідомляє нардеп, під міськрадою Маріуполя тривають заворушення. За словами Ляшка, диверсанти підігнали до частково згорілої будівлі міськради захоплений в українських військових БРДМ, який потім підпалили. «Тепер палаючий БРДМ сам по собі стріляє боєкомплектами на території проросійського мітингу. Швидше за все, серед сепаратистів буде багато загиблих», - зазначив народний депутат.

Як повідомлялося, 7 травня Олег Ляшко заявив, що разом зі своєю командою захопив базу озброєних сепаратистів на сході України.

Нагадаємо, антитерористична операція на сході України триває четвертий тиждень. 9 травня в Маріуполі відбулися зіткнення між учасниками АТО і проросійськими бойовиками. На даний момент ситуація в місті залишається напруженою. Командування Національної гвардії вирішило вивести військових з епіцентру подій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: