Ляшко особисто громить сепаратистів на сході

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив, що разом зі своєю командою захопив базу збройних сепаратистів на сході України.

«Є хороші новини: чорні чєлавєчкі знешкодили базу групи озброєних ватників, захопили у них чимало трофейної зброї, яка нам ще згодиться: кулемети, автомати, пістолети, а також набої і т.д.», – повідомив Ляшко на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

За його словами, після сесії Верховної Ради він повернувся на схід, де продовжує особисто керувати низкою операцій зі звільнення проблемних областей від сепаратистів. При цьому Ляшко не повідомляє навіть область, де, як він стверджує, ліквідована база.

Разом з тим нардеп заявив, що його загін взяв у полон декілька осіб. «Декількох сепаратистів – ворогів України – взяли в полон. Зараз триває допит. Чекайте на сенсаційні подробиці», – повідомив депутат.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Олег Ляшко записав відеозвернення, в якому закликав український народ боротися з Росією на сході України.

Системою «Слово і Діло» поки зафіксовано 57 обіцянок Олега Ляшко. 14 квітня він пообіцяв, що Луганщина буде залишатися у складі України. Скільки обіцянок політика перебуває в процесі виконання, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: