Семерак припускає, що Кабмін переїде на Лівобережку

Читать на русском

Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак повідомив, що секретаріат Кабміну розглядає ідею щодо перенесення уряду в висотну будівлю в районі метро «Лівобережна».

Про це він заявив в інтерв’ю «Укрінформу», опублікованому на Урядовому порталі.

«Я цікавився цим недобудованим хмарочосом, він колись будувався як майбутнє Мінекономіки. Одна з ідей, яка обговорювалася в секретаріаті Кабміну –  використання його як нового будинку уряду», – зазначив він.  

В той самий час Семерак зазначив, що перенесення будівлі уряду не відбудеться в найближчій перспективі й наразі не розглядається як якийсь конкретний проект.

Як повідомлялося, в інтерв’ю Семерак також заявив, що попередній уряд не ввів повноцінний електронний документообіг через неможливість виправляти документи «заднім числом» за такої системи.

Системою «Слово і Діло» на сьогодні зафіксовано 15 обіцянок Остапа Семерака, з яких він виконав 2, а провалив 3. Поточний рейтинг його відповідальності в системі становить 13%.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2012 року кандидат у народні депутати від партії «Батьківщина» Ксенія Ляпіна у своїй програмі пообіцяла перенести Кабінет міністрів, міністерства та деякі інші державні установи в адміністративні будівлі на лівому березі Дніпра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: