Квіт радить школярам і студентам не вітати ветеранів цього року

Читать на русском

Міністр освіти і науки Сергій Квіт звернувся до обласних адміністрацій та КМДА з проханням убезпечити учнів та студентів, а також освітян від масових заходів на 9 травня, оскільки вони можуть нести загрозу їхньому здоров’ю та життю.

Про це йдеться в листі Квіта від 6 травня, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства освіти та науки.

«Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в низці регіонів країни, участь учнівської та студентської молоді, педагогічних працівників у масових заходах 9 травня становитиме загрозу їхньому життю й здоров’ю», – зазначають у Міносвіти.

Як повідомляють у міністерстві, до них надходять численні звернення батьків, учителів та громадських організацій з цього питання.

Системою «Слово і Діло» на сьогодні зафіксовано 49 обіцянок міністра освіти Сергія Квіта, з яких одна наразі вже виконана – як і обіцялося, кримським студентам спростили умови переведення до інших навчальних закладів.

У зв’язку з воєнною загрозою Квіт пообіцяв повернути військові кафедри до вишів та запровадити курси цивільної оборони у школах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: