Лук'янченко закликав Турчинова зупинити АТО

Читать на русском

Донецька міськрада на позачерговій сесії прийняла звернення до депутатів Верховної Ради, де зажадала негайно зупинити антитерористичну операцію і почати переговори.

Про це повідомив журналістам міський голова Донецька Олександр Лук'янченко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «ОстроВ».

«Вимагаємо розглянути питання про негайне зупинення військової операції... На всій території Донецької області», – йдеться в тексті звернення.

Донецькі депутати вважають, що після зупинки АТО повинні початися переговори всіх сторін з виконання Женевських угод. «Ніхто не вживає заходів для врегулювання конфлікту мирним шляхом», – вважають депутати. На думку депутатів, «ніхто не чує Донбас».

Як повідомлялося раніше, мер Донецька Олександр Лук'янченко засудив сепаратистів і повідомив, що «кримський сценарій» можливий для низки міст Донецької області.

Олександр Лук'янченко керує Донецьком з 2010 року. На його рахунку – 162 обіцянки, зареєстровані «Словом і Ділом». Скільки з них він виконав, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: