Лук'янченко не виключає можливості «кримського сценарію» на Донбасі

Читать на русском

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко осудив сепаратистів і заявив, що «кримський сценарій» можливий для ряду міст Донецької області.

«Загострюється ситуація. Був напад представників ДНР на учасників мітингу «За єдину Україну». Не можна доводити правоту кийками і кулаками. Ніякі розбіжності не варті цього», - заявив Лук'янченко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

Мер також закликав міліцію виконувати свої прямі зобов'язання, а городян - припинити протиправні дії. При цьому він не виключив «кримський сценарій» для ряду міст Донецької області.

«Я думаю, що поки я не бачу саме в Донецьку, але якщо говорити про інші міста на півночі, то там можливо», - вважає Лук'янченко.

Як відомо, вчора 28 квітня прихильники самопроголошеної «Донецької народної республіки» напали на жителів Донецька, які брали участь у мирному ході на підтримку єдності України.

Поточний рейтинг Олександра Лук'янченка в системі «Слово і Діло» становить 29% - він виконав 47 зафіксованих проектом обіцянок, ще 82 його обіцянки знаходяться в процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: