У Коваля повідомляють про 2 загиблих десантників поблизу Слов’янська

Читать на русском

У Міністерстві оборони України заявляють, що в результаті атаки бойовиків під Слов'янськом, цієї ночі загинули 2 бійці підрозділу 95-ї окремої повітряно-десантної бригади Збройних сил України.

Про це із посиланням на прес-службу Міноборони повідомляє «Слово і Діло».

«На жаль, цієї ночі два десантника загинуло. Один від кулі снайпера, другий – від вибуху гранати. Семеро десантників отримали поранення різного ступеня важкості», - йдеться у повідомленні оборонного відомства.

Незважаючи на втрати, ситуацію навколо міста у міністерстві називають контрольованою, оскільки атаку терористів вдалося відбити.

Крім того, у Міноборони підтверджують інформацію про те, що бійці Національної гвардії спільно з десантниками звільнили телевежу у Краматорську. Після зачистки території радіотелепередавального центру військові виявили, що там перебувало близько 200 бойовиків, які обладнали вогневі точки та здійснили відповідну інженерну підготовку для тримання оборони об’єкта.

У відомстві підкреслюють, що нині на Донеччині правоохоронці та армія мають справу з професійними терористами. За останньою інформацією, сепаратисти, відступаючи, замінували один із мостів між Краматорськом та Слов’янськом. Наразі інженерні підрозділи ЗСУ займаються нейтралізацією вибухівки.

Нагадаємо, учора Командувач Національної гвардії Степан Полторак заявив про те, що місто Слов’янськ майже повністю звільнене від сепаратистів. В Міністерстві оборони, у свою чергу, заявили, що їм вдалося затримати терористів, які обстрілювали українські військові гелікоптери.

Про те, як проходить активна фаза антитерористичної операції, 2 квітня повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: