Бійці Коваля затримали підозрюваних в обстрілі гелікоптерів у Слов'янську

Читать на русском

У Міністерстві оборони України повідомляють, що в Донецькій області затримано чотири особи з блокпоста сепаратистів, звідки орієнтовно були здійснені постріли з ПЗРК по гелікоптерах Збройних Сил України.

«У результаті проведення заходів в рамках антитерористичної операції на блокпосту сепаратистів в районі Слов'янська затримано чотири особи, які можуть бути причетні до скоєння пострілів з ПЗРК по гелікоптерах армійської авіації Збройних Сил України», - йдеться в повідомленні оборонного відомства, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, із затриманими, за чинним законодавством, проводять необхідні заходи представники відповідних силових структур.

Як відомо, сьогодні АТЦ при СБ України повідомив, що в ході проведення антитерористичної операції під Слов'янськом декількома пусками ПЗРК (переносний зенітно-ракетний комплекс) були збиті два гелікоптери Мі-24 Збройних Сил України, які здійснювали повітряне патрулювання у визначеному районі.

Крім того, в Слов'янську озброєні особи обстріляли вертоліт МНС, який прибув на місце з бригадою медиків для надання допомоги та евакуації. Поранений один з медиків.

Нагадаємо, сьогодні вранці глава МВС Арсен Аваков розповів про початок активної фази антитерористичної операції в Слов'янську Донецької області. Разом з тим він нагадав терористам основні вимоги влади: звільнення заручників, скласти зброю і звільнити адмінбудівлі, відновити нормальне функціонування міської інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: