Гриценко хоче посунути Турчинова

Читать на русском

Народний депутат Анатолій Гриценко звернувся до екс-прем'єра Юлії Тимошенко з проханням призначити його Головнокомандувачем.

"Я виклав Вам оцінку ситуації, внутрішні і зовнішні її аспекти, прогноз подальшого розвитку подій і запропонував план дій. Не тільки Крим, Україну зливають. Неспроможність та бездіяльність Президента і міністрів-силовиків вже не можна приховати. Хто замість Турчинова? Хто зможе відразу включитися в роботу, швидко провести необхідні кадрові зміни, чітко визначити завдання і бути на цей складний період дієвим Верховним головнокомандувачем? Я зможу!", - написав нардеп на своєму сайті, передає "Слово і Діло" . 

Анатолій Гриценко переконаний: його плечі витримають тягар відповідальності за оборону країни. 

"В разі призначення на цей пост у Раді, як зараз Турчинов, не сидітиму, нехай засідання ведуть віце-спікери, моє місце - бункер і організація оборони країни. Маєте іншу сильну і чесну людину на пост Верховного головнокомандувача? Пропонуйте негайно! Обере таку людину Рада - як депутат я її підтримаю і як офіцер підставлю своє плече. А якщо ні, якщо триматимете недієздатного Турчинова й далі на посту... Тоді скажу прямо: країну зливає не Турчинов - тоді це робите Ви. Особисто", - наголосив Гриценко у своєму зверненні. 

Нагадаємо, що раніше екс-міністр оборони Гриценко звертався і безпосередньо до в.о Президента Турчинова. 

Гриценко Анатолій Степанович - народний депутат України, екс-міністр оборони України. В політиці з 2005 року. У системі "Слово і Діло" в активі нардепа - 44 обіцянки. Останню виконав наприкінці 2013-го. Детальніше - тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: