Тимошенко має приборкати свою команду або піти геть – Гриценко

Читать на русском

Лідер політичної партії «Громадянська позиція» та кандидат у президенти України Анатолій Гриценко вважає, що Юлія Тимошенко повинна більше звітувати перед суспільством, а не роздавати передвиборні обіцянки.

Про це Гриценко заявив у ході прес-конференції в Луцьку, пише «Слово і Діло».

Гриценко зазначив, що всі вищі посади в країні зараз обіймають представники партії «Батьківщина». «Президент-спікер, прем'єр, секретар РНБО, ключові міністри. Вони керують країною», - сказав він.

За його словами, Юлія Тимошенко як лідер правлячої партії «замість того, щоб піаритися та їздити на схід і створювати якісь паралельні армії, мала б поставити в рамки свою команду або піти». «Це було б чесно», - підкреслив політик.

Як повідомлялося раніше, Анатолій Гриценко неодноразово звертався з критикою на адресу чинної влади. Зокрема він просив екс-прем'єра Юлію Тимошенко призначити його Головнокомандувачем у зв'язку з «неспроможністю і бездіяльністю президента та міністрів-силовиків».

Він також звернувся безпосередньо до виконувача обов’язки Президента України Олександра Турчинова, закликавши його скласти свої повноваження.

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 54 обіцянки Анатолія Гриценка. Які з них він уже виконав, дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: