Турчинов пообіцяв Кличку знову закритися в Раді з силовиками

Читать на русском

Голова фракції УДАР Віталій Кличко вимагає від голови Верховної Ради Олександра Турчинова негайного проведення закритого засідання парламенту за участі керівників силових структур.

Свою вимогу Кличко озвучив під час виступу в парламенті, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Фракція УДАР ініціює проведення позачергової закритої сесії, де ми можемо задати питання, за участі силовиків, Міністерства внутрішніх справ, армії», - зазначив він.

Зі слів Кличка, ситуація в багатьох місцях залишається неконтрольованою, тому ВРУ повинна заслухати  звіт силовиків про хід антитерористичної операції.

В свою чергу Турчинов погодився з Кличком, пообіцявши визначити дату такого засідання.

«Ми це зробимо, обговорю, на коли це краще зробити, тому що дійсно – це нагальне питання», - повідомив Турчинов.

Нагадаємо, 16 квітня Верховна Рада уже проводила закрите засідання за участі керівників силового блоку уряду.

24 квітня Кличко заявив, що для забезпечення ефективної роботи парламенту голова Верховної Ради Олександр Турчинов повинен проводити попередні консультації з головами фракцій щодо законопроектів, які будуть виноситися на голосування.

14 квітня Кличко зазначив, що народні обранці, які підтримують розкол країни, не мають права користуватися депутатською недоторканістю і повинні відповідати за свої дії.

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовані 116 обіцянок Віталія Кличка. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: