Кличко повчає Турчинова, як примусити Раду працювати

Читать на русском

Голова фракції "УДАР" Віталій Кличко вважає, що для забезпечення ефективної роботи парламенту голова Верховної Ради Олександр Турчинов повинен проводити попередні консультації з головами фракцій щодо законопроектів, які будуть виноситися на голосування.

Про це Кличко заявив у кулуарах парламенту, передає "Слово і Діло" з посиланням на прес-службу "УДАРу".

«Нам потрібно погоджувати всі питання, щоб вони набирали необхідну кількість голосів. Багато проектів законів сьогодні виносяться до зали з голосу, без підготовки і обговорення. Це неефективна робота», - вважає Кличко.

Політик додав, що робота парламенту має бути ефективною, інакше збиратися в сесійній залі парламенту немає сенсу. Він також наголосив, що за ефективність роботи Верховної Ради відповідає її голова.

Зазначимо, що сьогодні, 24 квітня, в Раді не зібралася більшість, через що ухвалити будь-які законопроекти можливості не було.

Нагадаємо, в березні Кличко заявив, що Верховна Рада може розглянути питання відставки спікера Олександра Турчинова, розкритикувавши його за неефективну роботу.

14 квітня лідер "УДАРу" висловив вимогу позбавити депутатської недоторканності народних депутатів, які підтримують розкол країни. Зокрема, ця заява стосувалася екс-регіонала Олега Царьова та депутатів від Компартії.  

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовані 116 обіцянок Віталія Кличка. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: