У Наливайченка розповіли, скільки полонених взяли сепаратисти в Слов'янську

Читать на русском

Керівник прес-центру Служби безпеки України Марина Остапенко заявила, що в полоні у сепаратистів в місті Слов'янськ Донецької області знаходиться близько 40 осіб.

«У полоні на сьогоднішній день, за нашими даними, в Слов'янську перебувають близько 40 осіб», - повідомила на брифінгу Остапенко, пише «Слово і Діло».

Серед них, за її словами, представники ОБСЄ та офіцери СБУ. Також прес-секретар відомства підкреслила, що поки загарбники ще не висували жодних вимог щодо звільнення полонених.

Остапенко також зазначила, що спецслужба вживає всіх заходів для звільнення заручників. «Проводиться ряд заходів, спрямованих на звільнення всіх полонених, у тому числі і викрадених в Горлівці трьох працівників СБУ», - уточнила вона.

Нагадаємо, в суботу ввечері в місті Горлівка Донецької області озброєні люди захопили трьох працівників спецпідрозділу СБУ, які виконували завдання по затриманню підозрюваного у вбивстві депутата міськради Володимира Рибака. Разом з тим, днем раніше у МЗС України заявили про зникнення в Донецькій області військових представників місії Організації з безпеки і співробітництва. Пізніше стало відомо, що спостерігачі ОБСЄ знаходяться в руках сепаратистів у місті Слов'янськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: