У Наливайченка підтвердили захоплення працівників СБУ

Читать на русском

Служба безпеки України підтверджує захоплення її працівників у Донецькій області, не уточнюючи кількість людей і обставини. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Зловмисники зі зброєю в м. Горлівка здійснили збройний напад на працівників СБУ, завадили виконанню завдання і з застосуванням зброї захопили їх», – йдеться в повідомленні СБУ, інформує «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, захоплення працівників відбулося в ході виконання ними завдання із затримання громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата Рибака.

В СБУ зазначили, що прокуратурою Донецької області розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності працівників СБУ. «Штаб антитерористичної операції орієнтований на звільнення працівників СБУ та затримання озброєних злочинців», - додали у відомстві.

Як повідомлялося раніше, народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про вбивство депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака. У свою чергу, у Службі безпеки України заявили про причетність до вбивства депутата російських спецслужб

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: