Ахметов так і не підвищив зарплату шахтарям «Краснодонвугілля»

Читать на русском

На Луганщині поновилася робота шахт «Краснодонвугілля», що належить гірничо-металургійному холдингу «Метінвест» Ріната Ахметова, попри те, що питання зарплат шахтарів так і не вирішилось.

Про це з посиланням на «Дзеркало тижня» повідомляє «Слово і Діло».

Шахтарі «Краснодонвугілля», які останні 2 дні страйкували на Луганщині, сьогодні повернулися до роботи. Ініціативна група, яка веде переговори з керівництвом підприємства, повідомила про досягнення домовленостей щодо 15 з 16 пунктів вимог. Щоправда, в головному питанні, що турбувало гірників – питанні підвищення заробітної плати – компромісу знайти поки що не вдалося.

Нагадаємо, 23 квітня «Слово і Діло» повідомляло про початок страйку на одній із шахт підприємства. Головними вимогами мітингарів стало покращення умов праці та підвищення зарплат.

Рінат Ахметов наразі виконав більше половини обіцянок, зареєстрованих системою «Слово і Діло». 8 обіцянок бізнесмена й політика нині перебувають у процесі виконання. Серед останніх – покращення екології в низці східноукраїнських промислових міст. Одна обіцянка Ахметова так і не була виконана. Яка саме, дивіться в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: