Жодної толерантності до сепаратистів зі зброєю бути не може - Порошенко

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Петро Порошенко вважає, що правоохоронні органи України повинні продемонструвати рішучість проти сепаратистів, які відмовилися скласти зброю.

«Правоохоронні органи України повинні діяти рішуче. Тим, хто не скористався амністією, для тих, хто відмовляється скласти зброю, для тих, хто не збирається вступати в діалог і починати мирне життя - правоохоронці повинні дати негайну і швидку відповідь», - заявив Порошенко на зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом, пише «Слово і Діло» з посиланням на Укрінформ.

За його словами, об'єднання держави є передумовою економічного зростання, забезпечення українцям гідного рівня життя, в тому числі на сході. «І жоден сепаратист не повинен перешкоджати цьому шляху», - зазначив Порошенко.

Він також сказав, що для того, щоб об'єднати державу, в першу чергу потрібно приділяти увагу жителям сходу України. «Ми повинні гарантувати людям безпеку, робочі місця й постійне економічне зростання. Водночас жодної толерантності до вбивць, жодної толерантності до сепаратистів бути не може», - додав політик.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що якщо сепаратисти на сході України здадуть зброю, то владою буде розглянуто питання про амністію цих осіб.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 61 обіцянку Порошенка, з яких наразі виконано 20%. Нещодавно політик пообіцяв продати концерн Roshen у разі перемоги на президентських виборах, а також позбавити економіку України від газового тиску Москви вже за 3 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: