Добкін розповів, коли покине президентські перегони

Читать на русском

Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін обіцяє знятися з виборів і не визнати їх результатів, якщо влада застосує військову силу до мирного населення на півдні і сході України.

«Якщо на південному сході України нинішня тимчасова влада застосує силу армії і відкриє вогонь по мирних жителях, я вийду з цієї президентської кампанії і ніколи не визнаю вибори президента такими, які відбулися», - заявив Добкін на прес-конференції в Харкові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Крім того, він також висловив сумнів у тому, що президентські вибори відбудуться 25 травня. На його думку, для зриву виборів багато чого роблять деякі кандидати.

«Я сумніваюся, що ці вибори відбудуться. Принаймні, з боку окремих опонентів, які сьогодні заявляють про необхідність порятунку України, робиться все, щоб вибори зірвати, а якщо вони і відбудуться - щоб їх результати були оскаржені і не визнані», - вважає Добкін.

Також політик вважає, що інциденти, які мали місце в понеділок і вівторок біля телестудій «Свободи слова» були заздалегідь сплановані.

«Те, що було вчора і позавчора - це не випадкові акції, не воля киян, не воля Майдану. Це сплановані дії конкретних політиків, які хочуть зірвати вибори тому що вони сьогодні, будучи у владі, виграти ці вибори не можуть, у них не вистачає рейтингу», - упевнений Добкін.

Нагадаємо, 14 квітня кандидата в президенти Михайла Добкіна облили зеленкою і посипали борошном. Це сталося неподалік студії каналу ICTV, де політик повинен був взяти участь у програмі «Свобода слова».

Як повідомлялося раніше, Добкін виступив проти створення «Харківської республіки», заявивши, що негативно ставиться до таких проявів сепаратизму.

Системою «Слово і Діло» станом на 16 квітня зафіксовано 177 обіцянок Михайла Добкіна. Скільки з них було виконано, можна дізнатися на нашому сайті. Будучи губернатором Харківської області, він виконав обіцянку до кінця 2013 року погасити заборгованість із виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери, але при цьому провалив обіцянку в 2013 році збільшити зарплату в АПК мінімум на 50%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: