Коваль не хоче вводити надзвичайний стан

Читать на русском

В. о. міністра оборони Михайло Коваль проти введення надзвичайного стану в Україні, повідомляє «Слово і Діло».

Про це заявив народний депутат від фракції УДАР Сергій Куніцин, коментуючи результати закритого засідання Верховної Ради за участі керівників силових структур.

«Він (міністр оборони) сказав, що не потрібно сьогодні вводити надзвичайний стан. Діючий устав дозволяє військовим застосовувати зброю проти тих, хто намагається напасти на склади чи військові частини», - цитує Куніцина прес-служба партії.

Зі слів нардепа, Коваль також заперечив інформацію про перехід окремих військових частин ЗСУ на Донбасі на бік російських бойовиків.

На думку «ударівця», на схід необхідно відправляти переговорників, яких сприйматиме місцеве населення, наприклад, ветеранів афганської війни.

Нагадаємо, 14 квітня Коваль закликав благодійників контролювати використання за призначенням переданої ними матеріальної допомоги для Збройних Сил України.

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовано 2 обіцянки Михайла Коваля. Зокрема, в.о. міністра обіцяв, що українські війська повертатимуться з Криму зі зброєю, а весь флот буде виведено з півострова.

Як відомо, сам Куніцин був призначений постійним представником президента в Криму, але вже 26 березня його звільнили з цієї посади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: