За час парламентської діяльності Колесніченко виконав 3 з 32 обіцянок

Читать на русском

Колишній народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко зумів виконати лише 3 з 32 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і Діло».

При цьому 10 обіцянок екс-нардепа були провалені, а ще 19 залишилися в процесі виконання.

Варто відзначити, що серед невиконаних заяв Колесніченка - ряд обіцянок жителям Криму і, зокрема, Севастополя, де він балотувався по мажоритарному виборчому округу: будівництво мостового переходу Керч - Кубань, дві обіцянки щодо будівництва льодового стадіону в Севастополі, сприяння у виділенні Кабміном 11 млн. грн на будівництво дороги в смт Кача.

Також жителям Севастополя було обіцяно розвиток соціально-економічної інфраструктури, вирішення проблем зайнятості, створення спорткомплексу в Заміській балці, забезпечення безперебійною та соціально-прийнятною медициною.

Водночас єдина виконана обіцянка Колесніченко, яка була дана жителям Севастополя - збереження парку Учкуївка. Ще дві виконаних обіцянки Колесніченко стосуються газових відносин з Росією і закону про мови.

Крім того, Колесніченко свого часу обіцяв, наприклад, що мінімальна пенсія в Україні буде не нижче, ніж пенсія в Росії, а з 2014 року буде введена накопичувальна пенсійна система - обидві ці обіцянки зафіксовані як невиконані.

Нагадаємо, 3 квітня нардеп від ПР Вадим Колесніченко написав заяву про складання мандата депутата Верховної Ради України.

Сьогодні, 15 квітня, Верховна Рада достроково припинила повноваження Колесніченка. Відповідний проект постанови підтримав 241 депутат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: