Колесніченко вирішив відмовитися від депутатського мандата

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко написав заяву про складання мандата депутата Верховної Ради України

На думку Колесніченка, після 19 лютого парламент вийшов за рамки Конституції, що призвело до втрати територіальної цілісності держави. Про це він написав у своїй заяві, повідомляє «Слово і Діло».

«Ігноруються законні вимоги сотень тисяч громадян України щодо децентралізації влади, федералізації, надання російській мові державного статусу, масово порушуються права людини і т.д. Згорнуті інститути демократії, масово поширюється ідеологія націонал-фашизму», - йдеться в тексті заяви.

Також регіонал додав, що залишиться вірним своєї політичної позиції. «Друзі, залишаюся вірним вам і своєї політичної позиції. Подав офіційну заяву про складання депутатського мандата українського парламенту, який припинив своє реальне існування. Вважаю, що в цей рубіжний час кожен повинен вибрати на якому він боці: віри, правди й совісті чи посад і грошей. Упевнений, що перемога буде за нами! За нами правда і велика історія, честь і віра», - написав Колесніченко.

Нагадаємо, раніше автор скандального «мовного» закону, прихильник федералізації і вступу України до Митного союзу Вадим Колесніченко повідомив, що планує отримати російське громадянство.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 33 обіцянки Вадима Колесніченко. 3 з них, включаючи обіцянку зберегти парк Учкуївка в Севастополі, йому вдалося виконати. Ще 10, серед яких обіцянка завершити до середини жовтня 2012 року побудову льодового стадіону в Севастополі, - виконані не були. Інші 20 заяв депутата поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: