Тимошенко дорікнула Порошенку в конформізмі

Читать на русском

Кандидат у президенти України й лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що не покине передвиборну гонку й не зніме свою кандидатуру на користь Порошенка.

«Я ніколи цього не зроблю з однієї простої причини: я дуже добре знаю політиків і політику. Мені дуже шкода, що коли я сиділа у в'язниці, Петро Олексійович працював в уряді Януковича, тому в цій ситуації я вірю тільки собі», - заявила Тимошенко, пише «Слово і Діло».

Екс-прем'єр повідомила, що вже один раз підтримала в 2004 році кандидата Ющенка, дослухавшись до порад політиків. «Я була дуже толерантна і ввічлива. Дружня по відношенню до всіх. Підтримала Ющенка, і досі про це згадую», - зазначила Тимошенко.

Політик зазначила, що на місці Ющенка після Помаранчевої революції вона не допустила б повернення олігархів до влади.

Нагадаємо, раніше передвиборний штаб Петра Порошенка запропонував Тимошенко зняти свою кандидатуру на майбутніх виборах президента 25 травня.

Наразі проектом «Слово і Діло» зафіксовано 127 обіцянок Тимошенко, 50 із яких були виконані, а 44 провалені. Серед останніх обіцянок Тимошенко – ухвалення закону про опозицію, введення електронного уряду й тотальне скорочення кількості чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: