Порошенко запропонував Тимошенко покинути передвиборні перегони (ВІДЕО)

Читать на русском

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка вважають, що Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь «єднання українського народу».

«Якщо Юлія Володимирівна погодиться взагалі розглядати таку позицію, то між Порошенком і Тимошенко відбудуться певні переговори з цього приводу», - повідомив на прес-конференції керівник центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук, пише «Слово і Діло».

Ковальчук вважає, що Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру «в інтересах єднання українського народу», оскільки саме Порошенко може об'єднати країну.


Він зазначив, що Порошенко залишається прихильником об'єднання всіх демократичних сил не тільки заради перемоги на виборах, а й для подальшої розбудови країни. «Всі ті політики, які сьогодні зараховують себе до лав кандидатів від демократичних сил - до всіх цих політикам ми звертаємося, в тому числі до Юлії Тимошенко», - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, партія «УДАР» Віталія Кличка підтримала Петра Порошенка як єдиного кандидата від демократичних сил на посаду президента України.

Водночас Юлія Тимошенко заявила, що не буде знімати свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата.

Нагадаємо, вибори президента України повинні відбутися 25 травня 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: