Турчинов пообіцяв, що в залі ВР більше ніколи не буде бійок

Читать на русском

Голови парламентських груп і фракцій України засудили сутичку, що сталася вранці 8 квітня, а також домовилися про те, що у Верховній Раді не будуть застосовуватися бійки й образи.

«Погоджувальна рада та представники всіх фракцій засуджують застосування сили в будь-якому форматі в парламентському залі», - заявив Турчинов у залі засідань парламенту, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, всі керівники фракцій домовилися про те, що в парламентській залі більше не буде застосовуватися сила та образи. «Саме про це ми домовилися на погоджувальній раді», - додав він.

Разом з тим Турчинов пригрозив зачинщикам конфліктів і словесних перепалок відключати мікрофон. Він також вибачився перед «усіма народними депутатами» за своїх колег.

Нагадаємо, сьогодні вранці під час виступу Петра Симоненка, в якому той звинуватив націоналістів у реалізації російського сценарію, депутат від "Свободи" Юрій Михальчишин виштовхнув Симоненка з трибуни й зав'язалася бійка. Після цього комуністи й частина ПР покинули засідання ВР.

Поточний рейтинг відповідальності Турчинова в системі «Слово і Діло» становить 32%. Проектом зафіксовані 76 його обіцянок, з яких він встиг виконати 24. Серед останніх виконаних заяв Турчинова - посилення покарання за сепаратизм і створення Нацгвардії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: