Томенко вирішив покинути «Батьківщину»

Читать на русском

Народний депутат України Микола Томенко написав заяву про вихід з «Батьківщини», оскільки вважає, що партія вже реалізувала свої головні цілі

«Враховуючи, що партія ВО «Батьківщина» реалізувала свої головні цілі - стала повноцінною партією влади, а також домоглася звільнення Юлії Тимошенко - вважаю можливим вийти зі складу партії», - заявив нардеп, пише «Слово і Діло» .

Крім того, Томенко  впевнений, що безпартійний статус дозволить йому «активніше сконцентруватися на парламентській та громадській діяльності».

Депутат також зазначив, що його вихід із партії «не пов'язаний з балотуванням у Президенти України, на посаду міського голови Києва чи інші виборні посади на майбутніх виборах».

Раніше з партії ВО «Батьківщина» вийшла народний депутат Леся Оробець . Вона заявила, що балотуватиметься в мери Києва у позапартійних статусі.

Також нагадаємо, що з парламентської фракції Партії Регіонів вийшли ще два народних депутати. В цілому фракція втратила 75 нардепів .

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 44 обіцянки Миколи Томенко. 18 з них, включаючи створення слідчої комісії з розслідування фальсифікацій на виборах, йому вдалося виконати. Ще 11, серед яких заява, що БЮТ наполягатиме на пролонгації мораторію на продаж землі, - не були виконані. Решта 15 заяв політика поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: