Чечетов запевняє, що після суботнього з'їзду ПР стала унікальною

Читать на русском

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що його політсила на з'їзді, що відбувся  29 березня ввела унікальний для української політики тип побудови партії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес -службу ПР.

«На з'їзді ми прийняли зміни до статуту, у нас не буде керівника. Вперше в українському політикумі ми заклали новий тип партії, адже, по суті, у нас в парламенті всі партії - вождистського типу. Ми ж пішли від цього», - заявив Чечетов.

Нардеп додав, що в період між з'їздами партією керуватиме політрада і її президія.

«Монополізація партійної влади призводить до збільшення ризику помилок, і ризики помилок дуже високі в умовах жорсткої партійної вертикалі влади, в партіях вождистського типу», - зазначив він.

Нагадаємо, в президію політради ПР увійшли Володимир Рибак, Олександр Вілкул, Михайло Добкін, Борис Колесников, Олександр Єфремов, Вадим Новінський, Микола Левченко та Олександр Ледіда.

Як повідомлялося, 29 березня з'їзд Партії регіонів підтримав висунення екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна на позачергових президентських виборах.

Також на з'їзді було прийнято рішення виключити з лав партії екс-президента Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова, екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова, колишнього голову Донецької ОДА Андрія Шишацького, екс-депутата Верховної Ради Валерія Коновалюка і колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименко.

Рейтинг відповідальності Михайла Чечетова в системі «Слово і Діло» становить 22 %. Скільки обіцянок він зумів виконати, а скільки провалив, можна прочитати на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: