У Криму звільнили заручників – Турчинов

Читать на русском

В.о. Президента України підтвердив, що в ніч на 20 березня у Криму звільнили командувача ВМС України, контр-адмірала Сергія Гайдука і цивільних заручників.

"Відповідно до вимог української сторони, оголошених у заяві в. о. Президента, голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, сьогодні вночі був звільнений командувач ВМС України, контр-адмірал Сергій Гайдук та всі цивільні заручники, (включаючи сина народного депутата України А. Гриценка), яких захопили російські військові та представники самопроголошеної влади у Криму", - наголошується в повідомленні прес-служби  в.о. Президента.

Вночі на свободу випустили командувача ВМС України Сергія Гайдука, активістів Андрія Щекуна, Анатолія Ковальського, Михайла Давиденка, Максима Тривіденка, Сергія Супруна, Юрія Шевченка, Олексія Гриценка.

Тобто в.о. Президента дотримався обіцянки.  

Турчинов став в.о. Президента 23 лютого поточного року. В політиці він з 1992 року. В системі «Слово і Діло» зареєстровано 64 обіцянки Олександра Турчинова. Які з них виконані, дивіться в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: