Турчинов дав сепаратистам кілька годин

Читать на русском

В.о. Президента і голова Верховної Ради Олександр Турчинов дав кримським сепаратистам кілька годин на те, щоб звільнити заручників та припинити провокації. У іншому випадку він обіцяє вжити адекватних заходів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням УНІАН.

«Якщо до 21.00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук та всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи, у тому числі технічного та технологічного характеру», - зазначив Турчинов.

Він також обурився з приводу того, що кримські сепаратисти сьогодні не дали посадити літак, в якому перебували віце-прем'єр Віталій Ярема та в.о. міністра оборони Ігор Тенюх.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про захоплення в заручники командувача ВМС України, контр-адмірала Сергія Гайдука.

Сьогодні міністр Кабміну Остап Семерак повідомив про евакуацію українців з Криму на материкову Україну.

Нардеп від «УДАРу» Сергій Куніцин в свою чергу запропонував, що Україна у відповідь на анексію Росією Криму повинна переглянути всі тарифи для АРК.

17 березня Турчинов запевнив, що Крим від України не від’єднається, а блокування АРК російськими військовими є тимчасовим.

Турчинов виконує повноваження президента з 23 лютого, в політиці він з 1992 року. Системою «Слово і Діло» зафіксована 61 обіцянка Турчинова, скільки з них він виконав – можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: