Ярема покарає тих, хто збирав податок «на реконструкцію Майдану»

Читать на русском

Шахраї, які у східних та південних регіонах України збирають зі своїх співробітників кошти нібито на реконструкцію Майдану, будуть покарані. Про це повідомив на брифінгу перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема, повідомляє «Слово і Діло».

Правоохоронні органи вже збирають інформацію й починають розслідування. «Це шахраї, це люди, які сьогодні хочуть скомпрометувати українську владу, і таким чином підбивають людей до масових акцій, які проходять у деяких містах на сході. Правоохоронні органи вже отримали цю інформацію, вони її перевіряють. Будуть прийняті рішення відповідно до чинного законодавства. Якщо ці особи будуть встановлені, вони будуть притягнуті до відповідальності за шахрайство», - сказав Ярема.

Раніше українські ЗМІ повідомляли про те, що на підприємствах Луганської, Донецької, Одеської областей, а також у Криму керівники підприємств утримували частину зарплати своїх співробітників нібито на відновлення Києва.

Нагадаємо, що раніше народний депутат України Олег Царьов пообіцяв розібратися з шахрайством і вимаганням на кладовищах Дніпродзержинська.

Ярема виконав менше 10% зафіксованих проектом «Слово і Діло» обіцянок. Які саме обіцянки були виконані, можна подивитися в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: