Кличко поділиться своєю зарплатою з військовими

Читать на русском

Віталій Кличко й народні депутати від партії УДАР віддаватимуть 25% своєї зарплати на підтримку українських військових. Про це Кличко заявив з трибуни Верховної Ради в понеділок.

«УДАР виходить з ініціативою, і я закликаю всіх колег її підтримати: 25% своєї зарплати ми перераховуємо на підтримку армії», - сказав Кличко.

Нагадаємо, що минулого тижня губернатор Дніпропетровської області, олігарх Ігор Коломойський пообіцяв за свій рахунок забезпечити пальним усі військові частини  на Сході та Півдні України.

У свою чергу, в. о. Президента України Олександр Турчинов запевнив, що уряд мобілізує всі ресурси для армі ї, незважаючи на серйозні економічні труднощі.

А прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання уряду в неділю заявив, що Уряд сформував резервний фонд  розміром 6,8 млрд грн для мобілізації та приведення військ і прикордонних служб в ефективний стан.

Усього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 108 обіцянок Кличка . Які з них політику ще належить реалізувати, дивіться в нашому рейтингу відповідальності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: