Коломойський сам заправить українську армію

Читать на русском

Губернатор Дніпропетровської області, олігарх Ігор Коломойський пообіцяв власним коштом забезпечити пальним всі військові частини на Сході та Півдні України. Про це пише у своєму «Фейсбуці» журналіст Юрій Бутусов.

Таку інформацію підтверджує і заступник губернатора Борис Філатов.

Купити бензин для українських військових Коломойський вирішив в ході наради у губернатора, коли виявилося, що у деяких військових частин взагалі відсутнє пальне, щоб відправитися на маневри.

«Всі частини швидкого реагування будуть забезпечені пальним. Будуть заправлені сотні бойових машин, всі бойові вертольоти. Кожна військова частина отримала маршрут руху до найближчої бензозаправки, заправники приїдуть на аеродроми - так що завтра на деяких дніпропетровських заправках будуть незвичайні черги», - повідомляє журналіст.

Перед цим до Коломойського звернулися керівники оперативного командування «Південь», під керівництвом якого знаходяться військові частини в 11 областях, та окреслили губернатору невтішну ситуацію з пальним.

Нагадаємо, 4 березня 2014 року Коломойський заявив, що головними своїми завданнями на посаді бачить забезпечення спокою і порядку в регіоні, скорочення витрат бюджету і боротьбу з корупцією. Також він пообіцяв, що не буде займатися бізнесом, займаючи посаду губернатора.

З усіма обіцянками нового губернатора Дніпропетровщини можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: