Захід перетворить Крим в гарячу точку - Тимошенко

Читать на русском

В Криму існує небезпека виникнення гарячої точки з партизанською війною через бездіяльність Заходу.

Про це заявила лідер партії «Батьківщина», екс-прем‘єр України Юлія Тимошенко в інтерв‘ю Reuters, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Тимошенко вказала, що агресивні дії Росії в Криму можуть збільшити напругу у всьому регіоні на тривалий час. «Безпосереднім наслідком цього стане партизанська війна. Це перетвориться на справжню гарячу точку в Криму», - заявила вона.

За її словами, Захід не повинен дозволяти таких дій як голосування Кримського парламенту за вихід з України і приєднання до Росії та призначення референдуму з цього приводу.

Світ повинен жорстко відреагувати економічними санкціями, щоб показати Путіну, що його дії неприйнятні, додала Тимошенко.

В свою чергу, українська влада не покладається лише на Західних партнерів. Так, голова РНБО Андрій Парубій заявив про існування секретного плану «Б» в разі різкої ескалації конфлікту в Криму.

Також в. о. міністра оборони Ігор Тенюх заявив, що Збройні Сили України не збираються воювати в Криму.

Поточний рейтинг відповідальності Юлії Тимошенко в системі «Слово і діло» становить 46% - вона виконала 50 зі 108 зафіксованих проектом обіцянок, ще 14 її обіцянок перебувають в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: