Парубій має секретний план «Б» щодо Криму

Читать на русском

Голова Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій заявив про існування плану моментального вирішення ситуації в Криму, який буде реалізований у випадку загострення конфлікту.

Про це Парубій сказав на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, передає кореспондент «Слова і діла».

«В разі різкого загострення ситуації  в Криму буде реалізований «план Б». Він подетально розписаний і буде реалізований моментально. В «плані Б» йдеться не лише про евакуацію, але деталей я сказати не можу», - зазначив голова РНБО.

Нагадаємо, вчора під час виступу у Верховній Раді виконуючий обов’язки міністра оборони Ігор Тенюх заявив, що Збройні Сили України формально не мають права розпочати воєнні дії в Криму.

В той же час, 6 березня Верховна Рада Криму постановила увійти до складу РФ на правах суб'єкта Російської Федерації, а півострів залишається окупованим російськими військовими, які при цьому зазвичай представляються як члени «самооборони Криму» і не мають офіційної символіки російських збройних сил.

Як повідомлялося, 28 лютого 2014 року Парубій пообіцяв, що влада вживатиме «дієвих та оперативних» заходів для нейтралізації сепаратизму в Криму.

3 березня 2014 року Парубій заявив, що Україна збереже свою територіальну цілісність та суверенітет.

Рейтинг відповідальності Андрій Парубія в системі «Слово і діло» станом на 12 березня становить 21% - він зумів виконати 3 з 14 зафіксованих проектом обіцянок, ще 11 його заяв перебувають в процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: