МВС повідомляє про другого постраждалого від вибуху в Будинку профспілок

Читать на русском

Від вибуху в Будинку профспілок ймовірно постраждали двоє людей - 15-річний житель Львівщини доставлений до лікарні з термічним опіком очей 3-го ступеню.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Як зазначається в повідомленні, оглянути постраждалого членам слідчо-оперативної групи міліції не вдалося, так як народний депутат Володимир Ар’єв не допустив їх до Будинку профспілок.

Раніше стало відомо, що в Будинку профспілок стався вибух невідомого пристрою, в результаті чого чоловік отримав серйозну травму руки – в нього була відірвана кисть. Також у постраждалого діагностовано пошкодження очей.

Співробітники Шевченківського райуправління міліції виїхали до лікарні №17, щоб поспілкуватися з потерпілим, коли він прийде до свідомості.

ЗМІ повідомляли, що вибуховий пристрій знаходився у коробці з написом «ліки». В штабі національного спротиву цю подію назвали провокацією проти активістів з боку влади.

Депутат від опозиції Олександр Бригинець, який перебуває в лікарні, через свою сторінку в мережі «Фейсбук» повідомив, що операція з ампутації кисті вже завершилася і постраждалий перебуває в палаті.

Нагадаємо, 5 лютого генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що в разі невиконання до 17 лютого протестувальниками умов закону «про амністію», а саме – звільнення адміністративних приміщень, правоохоронні органи та суди діятимуть в звичному режимі. 

30 січня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив про загибель капітана внутрішніх військ МВС України Дмитра Дунця, пояснивши його смерть «щоденною напругою в протистоянні на Грушевського, де Дмитро ніс службу з охорони громадського порядку». В опозиції в свою чергу заявили, що Дунець перед своєю смертю не перебував на вул. Грушевського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: